Sofőr állás
FőoldalNemzetközi tehergépjármű vezető, sofőr
Archer-Trans Kft - Nemzetközi tehergépjármű vezető, sofőr
Nemzetközi tehergépjármű vezető, sofőr
Archer-Trans Kft
Európa-szerte
Állás leírása

25.000 Ft-os nettó napi díjazás mellett, az Archer-Trans Kft munkatársakat keres 12-18 tonnás szóló teherautókra ” C “ kategóriás jogosítvánnyal!


Cégünk 2015-óta Ausztria, Németország, Svájc, Olaszország, Franciaország, Benelux államok, Csehország és Szlovákia területén vállal fuvar feladatokat, amihez hosszú távra keresünk csapattagokat!


A hetelős munkarendet igyekszünk követni, amit az egyéni igényeknek megfelelően, közös megegyezés mentén tovább lehet alakítani!

Munkáink kifelé indulva jellemzően komplett cél fuvarok, hazafelé pedig gyűjtő fuvarok, 2-3 fel és lerakóval, amihez állandóan elérhető a segítség a fuvarirányítókon keresztül.

Az autóink 5-6 éves folyamatosan karban tartott vagy új, 1-gazdás autók.

Előnyt jelenthet, ha egri, vagy Eger környéki az érdeklődő, ha van külföldi tapasztalat és nyelvtudás, de szívesen adunk esélyt az elszánt kezdőknek is, hiszen egyszer mindannyian az alapoktól indultunk!

Jelentkezz és faggass ki a részletekről, hogy jól dönthess!

Hívhatod az irodánkat munkaidőben ezen a számon:+36 36 363771, vagy küldj egy önéletrajzot a következő e-mail címre és mi keresünk téged: [email protected]

Állás összesítő
Közzétéve:
25/05/2022 07:57:57
Munka típusa:
nemzetközi sofőr állás
Munkavégzés helye:
Európa-szerte
Régió(k):
-
Fizetés:
525000 Ft / hó
Jogosítvány:
C
Munka időtartama:
több, mint 12 hónap
Jármű:
teherautó (16-18 tonna)
Munkarend:
normál
Elvárt beszélt nyelv:
nincs