Sofőr állás
Kerüld el a sorbanállást! Nem csak sofőröknek - Bemutatjuk a Borderwatcher-t

Kerüld el a sorbanállást! Nem csak sofőröknek - Bemutatjuk a Borderwatcher-t

2021-11-30
Kerüld el a sorbanállást! Nem csak sofőröknek - Bemutatjuk a Borderwatcher-t
Immár több, mint 3 éves születésnapját ünnepelte a BorderWatcher , amely minden sofőr barátja lehet, ha gyakran utazik más országba. Mutatjuk a határfigyelő appot.

Sofőrként számtalanszor szembesülhetsz a határátkelő helyeknél kígyózó sorokkal. Felesleges idő, ameddig a kocsisorban vesztegelsz, amely idő alatt haladhatsz célállomásod felé, legyen az akár az egyik címed a fuvar során, esetleg az otthonod, ha már hazafelé igyekszel. 


Az alkalmazás megálmodója, Szabó Tamás sokat ingázott Szabadka és Szeged között, ahol bizony határt kell átlépni. Csoportok hozzászólásaira hagyatkozva egyszer egy kellemetlenül hosszú sorban találta magát a határon, amikor megfogalmazódott benne, milyen hasznos volna egy platform, ahol minden információ egy helyen megtekinthető a határátkelőkre vonatkozóan, térképpel, hírekkel. 


Mi is kipróbáltuk és rendkívül felhasználóbarát az alkalmazás. Bemutatjuk, hogy ha esetleg sofőr állást keresel és tuti tippekre vágysz, ismerkedsz a szakma rejtelmeivel, ezt ne hagyd ki!

A főoldalon egy egyszerű, átlátható felülettel találkozunk, ahol megjelennek kedvencként beállított határátkelőhelyeink, így nem kell keresgetnünk, ha megszokott útvonalon járunk. Első lépésként állítsuk be milyen járművel közlekedünk, hogy még pontosabb információkat kapjunk. Autó, busz, valamint kamion lehetőségek közül választhatunk. Ha nem rendelkezel még nagy tapasztalattal, esetleg jelenleg is kamion sofőr állást keresel, nagy hasznodra lesz az alkalmazás, ha el akarod kerülni a hosszú várakozást. Azonban ha már nem keresel kamionos állást, mert tapasztalt gépkocsivezető vagy, a csoportokban vagy hivatalos weboldalakon gyakran pontatlan információkhoz juthattál, így mindenképp javasoljuk az app letöltését. 


Ezt követően, ha nincs állandó útvonalunk, kiválaszthatjuk, hogy “Honnan”, “Hova” tartunk. Ez rendkívül egyszerű, hiszen ha a kiinduló országot megadjuk, automatikusan a szomszédos országok listája jelenik meg. Ha a célországra is ráböktünk, megjelennek a két ország közötti határátkelőhelyek, különböző színekkel jelölve, forgalmuknak megfelelően. Zöld színnel láthatjuk azokat a határokat, amelyen az átkelés zavartalan és gyors, pirossal pedig a forgalmasabbakat látjuk.
Részletesen is megtekinthetjük, hogy az adott határátkelőn a bejelentett információk alapján milyen gyorsan kelhetünk át. Így módunkban áll amellett dönteni, hogy esetleg a lassabban haladó átkelőket elkerüljük. A fenti képen a román átkelőket láthatjuk, 4 különböző színnel jelölve. Mutatjuk részletesen, melyik szín, milyen átkelési időt jelent.Extra funkció és az egyik személyes kedvencünk volt, hogy amennyiben nem vagyunk túl jártasak a határátkelő környékén, élő térképen is megtekinthetjük forgalomfigyeléssel együtt az átkelőt és környékét. A Google által üzemeltetett térképet úgy gondolom mindenki ismeri, így ezt nem kell külön bemutatnunk. 


Kimondhatjuk tehát, hogy egy szuper alkalmazást hoztak létre az alkotók, amely minden nemzetközi sofőr hasznára válhat. Segítsétek egymást, hogy minél több információ kerülhessen a felületre, ezzel is pontosítva az adatokat, a tervezett átkelési időpontokat. 

Jó hír, hogy az androidos és iOS rendszerrel rendelkező felhasználók is letölthetik áruházukból, igaz utóbbi esetében egy jelképes összeget ki kell fizetnünk, ami nem több, mint egy tábla csoki ára. 


Ha szeretnél belevágni és csatlakozni a szakma nagyjaihoz, akkor is ha belföldi sofőr állást keresel, de ha nemzetközi vizekre eveznél, nézz szét weboldalunkon, aktuális nemzetközi sofőr állás hirdetéseink között. Találd meg már ma álmaid munkáját!